Loppu on lopun alku

Runoilija Dylan

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.1.2005
Viimeksi paikalla: 11.1.2024 9:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.6.1983

Nimimerkkini tulee kahdelta hienolta taiteilijalta.Ennen kaikkea maailman hienoimmalta muusikolta Bob Dylanilta.Toinen on runoilija Dylan Thomas, jota voin suositella kaikille runoudesta kiinnostuneille
 

Voin vielä nähdä
kasvosi horisontissa
Muistoina valokuvan raameissa
kangastuksena autiomaassa

Minulle jäi mullat
Ilman maata
rikkirevityt bootsit
Sateessa kastuneet
varpaat

Muistoissani silti
jokainen tähdenlento
vie luoksesi

Nuku hyvin rakkaani
vain kuolema
minun muistoni sinusta
kadottaa..
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa ja pysäyttävää.
Kauniisti olet sanasi asetellut rakkaallesi.Hieno runo.
 

Käyttäjän kaikki runot