Elämäni tarkoitus

Runoilija Dylan

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.1.2005
Viimeksi paikalla: 11.1.2024 9:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.6.1983

Nimimerkkini tulee kahdelta hienolta taiteilijalta.Ennen kaikkea maailman hienoimmalta muusikolta Bob Dylanilta.Toinen on runoilija Dylan Thomas, jota voin suositella kaikille runoudesta kiinnostuneille
 

 

katsoin nukkuvaa sinua
kyynel silmäkulmassain

joskus tuntuu
etten sinua ansainnut

silti syntymäsi oli
minun pelastukseni

tyhjyys on poissa

naurusi täyttää päiväni

antaa elämälleni tarkoituksen

 

cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava ja kevyt, pidän.
Lapsen syntymä, kuin iso lahja!
Elämään yhdessä, siinä tulevaisuus :)
Onnea päivän sankarille!
Pienen lapsen nauru on parasta maailmassa.
 

Käyttäjän kaikki runot