Kadonnut

Runoilija theMies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yön pimeässä
maailman nukkuessa

Valvon itsekseni
tuijotan ikkunasta
tähtiä taivaan

miettien
kuka minä olen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis

Miettien kuka
minä olen...

Tykkään

hieno runo

Mukavan pohtiva runo.

Tutun oloinen tunnelma. Ihminen etsii aina itseään, mihinkäs siitä pääsisi. Upeasti muotoiltu, käsinkoskettava tunnelma. :)

Haikea ja tähän samaistun täysin ! Tosi hyvä !
Odotan tähti taivasta , kuuta seurakseni ,
mietteitteni valoksi :)

Minä täytin juuri 60 vuotta ja
katson peiliin ja ihmettelen,
miten mies voi pysyä näin
tuoreena poikasena.

En minäkään ihan tiedä,
kuka olen, mutta komea
mokoma olen.

Mutta pitää jatkaa töitä,
toivottavasti Sinulle Sinuutesi
selkenee.

Hyvää yötä työn merkeissä.

Tyhjeeden tunnetta
ja surumielistä kaihoa
on runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
theMies Ikäväkäs 4.5.2013 1 Runo
theMies Särkyvä 19.1.2013 3 Runo
theMies Tahto 24.11.2011 0 Runo
theMies Kadonnut 25.8.2010 7 Runo
theMies Kuitenkin 11.4.2010 8 Runo
theMies Kestämätön 19.3.2008 8 Runo
theMies Katkeruutta 3.8.2007 6 Runo
theMies Ansa 5.7.2007 2 Runo
theMies Isottelija 19.6.2007 2 Runo
theMies Kasvattaja 26.5.2007 1 Runo