Eilen, Tänään, Huomenna

Runoilija WaloMielinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2007
Viimeksi paikalla: 26.12.2022 19:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.1982

Joskus olin hiljaa,
Joskus olin kiltti,
Joskus olin kynnysmattosi.
Jätin sinut, Jätin hiljaisuuteni,
Jätin kiltin luonteeni.
Nyt en ole hiljaa,
Nyt en ole kenenkään
kynnysmatto,
Nyt olen kiltti
mutta pidän puoleni.


Ei tullut tytöstä laulajaa, ei taulujen maalaajaa.
Tää tyttö runoja rustaa
^^ 2007 2012>>> laulaa, maalaa ja runoja rustaa ;) vaik runosuoni ei toviin kukkinutkaan niin ei se kuihtunut kokonaan... ei vaan ollut usein sopivaa aihetta ja ainakaan "muusaa... nyt alkaa aiheita taas olemaan
2020>>> aiheita ja aivoituksia.. Siitä mitä on ollut ja on. Ehkä. Varmaa on vaan että muusan etsinnässä luovutin. 
 
 

Katson kevyttä värettä lahdella
Ja joutsen parvea

Työniloja
Taukotila merinäköalalla

_____________________________


Yli virtakierros
Ylikierroksilla

Johto kerrallaan
Yhteen    niputtaa

Elämä

Yökään ei lataa akkuja
Onhan yösähkön käyttö halvempaa
Joten pitää kuluttaa kun on   halvempaa

Ei ole kestoakkuja
Mutta onneks kohta
ohi tää rumba

Kevyt koetus
Kahden tahdin neliaskellus



___________________________________


Jos etsisin sinut
löytäisinkö itseni? 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kannattaa olla tarkkana <3
 

Käyttäjän kaikki runot