Utuisia aatoksia

Runoilija WaloMielinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2007
Viimeksi paikalla: 26.12.2022 19:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.1982

Joskus olin hiljaa,
Joskus olin kiltti,
Joskus olin kynnysmattosi.
Jätin sinut, Jätin hiljaisuuteni,
Jätin kiltin luonteeni.
Nyt en ole hiljaa,
Nyt en ole kenenkään
kynnysmatto,
Nyt olen kiltti
mutta pidän puoleni.


Ei tullut tytöstä laulajaa, ei taulujen maalaajaa.
Tää tyttö runoja rustaa
^^ 2007 2012>>> laulaa, maalaa ja runoja rustaa ;) vaik runosuoni ei toviin kukkinutkaan niin ei se kuihtunut kokonaan... ei vaan ollut usein sopivaa aihetta ja ainakaan "muusaa... nyt alkaa aiheita taas olemaan
2020>>> aiheita ja aivoituksia.. Siitä mitä on ollut ja on. Ehkä. Varmaa on vaan että muusan etsinnässä luovutin. 
 
 
Unien utuiset kasvot
 Mielen kuvitukset
  Kuka lienee ..  tuokin oli
Miete viikottainen. 
Kuvakaappauksiako kadulta, 
nimettömiä teiltä ja tanhuilta

Mistä sinne sinkoatte
Tienne uniin viitoitatte

Kertoisitte ketä olette
Epäkohteliasta on kun tervehdi ette
Tulette vaan koputtamatta
 sisään kenkiä riisumatta

  Toki toki vieraaksi 
Mut elkää jääkö taloksi


------------------------------{(@



Tehköön tuulen tupahan
majahansa matalan
Se pienen pieni
 pikkiriikkistäkin pienempi
  aatos
Kasvakoon isoksi
 kerätköön voimansa
Ja toteuttakoon sen

 aiheen aatoksen

 :D

Yhtä lyhyt kuin kanan lento
Tämäkin öinen  ...hmm.. pohdinto
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitos unen seikkailusta, pohdinnasta taitavasta!
Kiitos :) 

Ajatus sormea nopeampi
Missä onkaan nukkumatti
Pohdintosi on huikea, ei ollenkaan kanan lentoon verrattava <3
Kiitos :) 
 

Käyttäjän kaikki runot