Äitienpäivä runo

Runoilija sirppi

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kovasti mietin että mitä sulle ostaisin,
kun molempien harmiksi olit ostanut sen telkkarin.
Ja kun en sitten keksinyt muutakaan,
niin piti näin ruveta runoilemaan.
Tämän halusin runossani kertoa,
nyt pyydän, pysyisitkö kuulolla.
Äitini, hyvä, parempi, PARAS,
ja minulle niin mielettömän rakas!

Ja nyt näin runon lopuksi,
saanhan pistää haliksi.

Selite: 
Tämmösen kirjotin äiskälle pikasesti kun halusin jollain tapaa muistaa enkä lahjaa ollut saanut ostettua. :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
sirppi Nimetön 19.2.2012 1 Runo
sirppi Nimetön 19.2.2012 0 Runo
sirppi Äitienpäivä runo 12.5.2008 0 Runo
sirppi Nimetön 8.1.2005 2 Runo
sirppi Nimetön 8.1.2005 1 Runo
sirppi Siivet 8.1.2005 2 Runo
sirppi Ikävä 8.1.2005 2 Runo
sirppi Nimetön 8.1.2005 1 Runo