Nimetön

Runoilija Ensilumi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joku kaunis päivä
olen niin ylpeä itsestäni.

Ja nauran paskaisesti sinulle,
joka et koskaan muuttunutkaan.

Selite: 
Ja siksi kaiken menetit.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot