Ei niin helppoa sittenkään

Runoilija Ensilumi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ainahan minä siitä olen puhunut
Kovaan ääneen selittänyt
Suu vaahdossa muille järkeä takonut

Tuomitsin teitä siitä
mihin en itsekään pysty

En nyt

kun olisi aika soveltaa
teoriat käytäntöön

ja toimia omien sanojen mukaan

Kun järjen äänen pitäisi
voittaa taistelu tunteita vastaan

I r t i p ä ä s t ä m i n e n
se ei ollutkaan niin helppoa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot