Penniä arvokkaampi

Runoilija Ensilumi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuijotin horisonttiin.

Harmaisiin pilviin,
jotka olivat jo laskeneet vetensä.

Tulit viereeni,
lupasit pennin ajatuksista.

Siinä me vierekkäin,
laitoimme tupakaksi.

Katselimme kun vesipisarat
kimalsivat terassikukissa.

Istuit niin rauhallisena,
tuhisit hiljaa vieressäni.

Enkä minä koskaan kertonut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot