Ole kiltti, unohda..

Runoilija 2722752c07d47b72118f64f9e7a5cb99

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.4.2013
Viimeksi paikalla: 23.2.2019 23:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.4.2024

 
Mikset sinä vain unohtanut minua,
niin kuin pyysin,
niin minun ei olisi tarvinnut rakastua.



Nyt kirjoitan nimesi paperiin
ja poltan sen


Silti huomenna sinun kahvikuppisi
on sänkyni alla
ja huumaava tuoksusi pinttyneenä tyynyni.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ah, ihana

Hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot