Pienet sanat

Runoilija Maverick

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 31.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sanat pienet matkaan lähetin
ne tuulen kuiskasin
toivoen niiden sinut tavoittavan
korviesi ne kuulevan.
Hyvää syntymäpäivää toivotin
sinulle rakkahin.

Selite: 
Naiselle jota rakastan... ikuisesti...
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja herkkä syntymäpäivän toivotus...ihana...=)

Lähetä tämä runo, se on kaunis..

aivan ihana ja kauniisti kirjotettu! :)

Herkät pienet sanat

Herkät pienet sanat

Herkät pienet sanat

Herkät pienet sanat

Herkät pienet sanat

 

Käyttäjän kaikki runot