Auringonlasku

Runoilija MeRe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vesi liplattaa hiljaa veneen alla,
lokit liitelevät yläpuolellani.
Suljen silmäni.

Tämä kaikki on taivaallista.
Kuulen musiikin soivan jossain kaukana ilo sointuja.
Auringonlaskun kirkkaat säteet hohtavat hiuksillani.

Katson kaihoten aurinkoon päin,
kuvittelen mielessäni äänesi,olemuksesi,naurusi,kaiken,
toivoen että olisit vierelläni tässä veneessä soutamassa kanssani auringonlaskuun,ja
rinnassani soi suuri kaipuu.Ikävä.

Tiedän että myös sinä olet siellä jossain,
omassa veneessäsi katsomassa tätä kauneutta,
tuo sama kaiho rinnassasi.
Ja tieto siitä saa minut onnelliseksi.
Hymyilen ajatukselle,hymyilen auringolle,
joka painuu puiden taa.

Tiedän,että myös sinä näet sen.

Selite: 
Ystävälleni ^^ <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on ihana :) Sie osaat tosi hyvi kirjottaa:) ♥♥

tää on kaunis :) <3

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
MeRe Rikkinäinen 2.5.2006 1 Runo
MeRe Ajatus 18.7.2005 3 Runo
MeRe Auringonlasku 14.7.2005 2 Runo
MeRe Ystävät 27.6.2005 2 Runo
MeRe Elämän viiva 15.6.2005 1 Runo
MeRe Prinsessa 4.5.2005 0 Runo
MeRe Sisäiset äänesi 25.3.2005 1 Runo
MeRe Tulevaisuus? 2.3.2005 0 Runo
MeRe Verinen käsi 2.3.2005 4 Runo
MeRe Nimetön 28.2.2005 3 Runo