Kotimatka

Runoilija Tsin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaudesta ja ihastumisesta kirjoitan paljon, mutta löytyy muustakin kertovia pari myös. Lukekaa myös vanhempia runoja:)
 

Kotimatka,
niin pitkä,
niin kylmä,
niin yksinäinen.

Kyynel tipahtaa poskelle,
jäätyy siihen.
Toinen
valuu vierelle,
lämmittää,
sulattaa,
Ja niin ne jatkavat matkaansa yhdessä.

Olisipa minullakin joku,
joka lämmittäisi
ja jakaisi kanssani tämän matkan.

Selite: 
Kotimatkalla tuli mieleen...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot