unelmani

Runoilija Tsin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaudesta ja ihastumisesta kirjoitan paljon, mutta löytyy muustakin kertovia pari myös. Lukekaa myös vanhempia runoja:)
 

Ennen minulla oli unelmia,
kauniita ja hyviä.
Sitten tulit sinä,
revit unelmiltani siivet,
hajotit palasiksi,
särjit sirpaleiksi
ja heitit roskiin...
silloin tajusin,
unelmani olivat mahdottomia...

Selite: 
niin...miksei unelmat koskaan toteudu?
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on hienosti kuvattu runo!! Pidin paljon! -->suosikkeihin:D

Kyllä ne unelmat joskus toteutuu..Kun niihin tarpeeksi jaksaa uskoa ja toivoa.Mutta joskus tulee niitä pettymyksiäkin;kaikkea ei voi saada vaikka kuinka toivoisi.Hienosti olet tämän kirjoittanut.

Mäkin olen heittänyt hyvästit kaikille unelmilleni, tai ainakin haudannut ne jonnekin mistä en niitä löydä. Opin hyväksymään etteivät ne kuitenkaan koskaan toteudu, aina joudun vain pettymään joten mitä iloa niistä on?

Hienosti kirjoitettu runo, pidän <3

Voi että...! Kyllä unelmia ja haaveita tarvitaan, älä vaan koskaan lakkaa haaveilemasta tai unelmoimasta, älä anna niiden kadota, sillä muuten voit kadottaa myös itsesi. Enkä minä ainakaan halua, että sinä mihinkään täältä katoaisit :) Zemppiä, olet arvokas ja ihana!
*halirutistuksin*

 

Käyttäjän kaikki runot