Odotatko?

Runoilija 7422b03acf70f225ac6e089a852f9607

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.10.2008
Viimeksi paikalla: 19.9.2018 17:18

Asuinpaikka: a8f909b87cb03a264e6be322acb5b20d
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Kirjoittelen runoja omien tuntemuksien mukaan silloin kun siltä tuntuu. Harvoin että usein. Palaute, niin risut kuin ruusut, ovat tervetulleet.
 

Etsin sinua, en ikinä löytänyt.

Tahdon sinua, en vain osaa.
En halua, satutan sinua,
uudestaan ja uudestaan.

Kaipaan sinua päivä päivältä,
kuukausi kuukaudelta,
vuosi vuodelta,
yhä enemmän ja enemmän.

Saat minut hymyilemään - tavalla, jolla en hymyile.
Saat minut nauttimaan - kokemaan paljon sellaista, mitä en edes tiennyt olevan olemassa.
Sinä teet minusta minut - minä saan palkaksi rakkautesi.

Etsit minua, löysit aina.

Tahdotko minua?
Haluatko vielä ymmärtää, jaksatko yhä yrittää?
Antaa kaikkesi,
uudestaan ja uudestaan?
Antaa paljon ja enemmänkin - silti saada takaisin paljon vähemmän?

Haluaisin niin kovasti,
pystyä rakastamaan Sinua.
"Anna tunteiden viedä" - sanot.
Jokin minua pidättää, en vain osaa, en pysty.

Silti kaipaan kosketustasi, huuliasi, halaustasi.
Sanojasi, "rakastan sinua".

Ehkä jonain päivänä, uskallan sanoa saman.
Ehkä sitten uskallan rakastaa, halata.
Uskoa tosissani yhteiseen tulevaisuuteen.

Mutta odotatko enää minua?

Selite: 
Haluaisin niin kovasti, mutten osaa..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot