Runoilija Rainheart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Alusta aloittanut, loppuun joskus lopettava.
 

Vehreät puut vahvoina juuristaan,
kasteisen aamun henkäyksiin,
heräilee nuorikkonsa sydän.

Heijastaa,
kirkkaimpien auringonsäteiden synnyttäjä,
ylitsepääsemätön onni,
sanojaan hiljaiseen mieleen.

Käsissään vahvimmat langat,
äitinsä rakkauden antamat,
hentoihin sormiinsa,
sumuisten silmien anova katse laskeutuu.

Silmien tyhjyys kipeäksi saa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuulin tämän Johanna Kurkelan laulamana, kaunis ku mikä

Voi miten kaunista tekstiä. Todella koskettavan herkkää. Pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot