Sleep well

Runoilija Shinjunen

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 31.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen paljasjalkainen luonnonlapsi ja ikuinen unelmoija enkä haluaisi muuta ollakkaan :)
 

Sleep well, little child. The Lord will hold you on His hand.
Sleep well, little child. The world will keep you in its sand.

Goodbye, my little dear. The world was too rough for you.
Goodbye, my little dear. I tried my best, there's nothing I can do.

Sleep well, my love. You're in the place called Heaven.
Sleep well, my love. You're now closer to the sun.

Selite: 
Olen aina ollut huono englannissa, joten ei turhan raakoja kommentteja kirjoitusvirheistä kiitos (: toki niistä saa mainita jos sellaisia on.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot