Nimetön

Runoilija KrokotiilinKyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joskus on niin vaikeaa olla oma itsensä. mutta ei usein.
huomasin viime viikolla
 


Tunteeni on solmussa.
Sanasi repii minua sisältä.


Miksi vangitset minut?
Pakotat tahattomasti.


Sinäkö rakastit?


Riistät minulta kaiken vapauden.
Miksen voi irrottaa otetta.


Ehkä luulen vain.
Pelotat minua katseellasi.


Mitä oikein tarkoitat?
Tämä on sairasta.

Selite: 
öö.
Kategoria: 
 

Kommentit

tosi hyvin kirjoitettu, ja osuva runo mielestäni.

 

Käyttäjän kaikki runot