Nimetön

Runoilija KrokotiilinKyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joskus on niin vaikeaa olla oma itsensä. mutta ei usein.
huomasin viime viikolla
 

Miten saisin kirjoitettua sanoiksi nämä tunteeni.
Miten saisin ne muodostumaan sanoiksi huulilleni.
Niin että saisin kerrottua sen, mitä olen kauan yrittänyt kertoa.
Sen että välitän.

Selite: 
Kuka minua voi auttaa?
Kategoria: 
 

Kommentit

Yksinkertaisuudessaan herttainen runo, oikein suloinen.:)

Luulisi, että melkein kuka vain tahtoisi auttaa sellaista joka välittää. Kiva runo.

ihana,todella kaunis<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3

Ihana, samaa voisin itsekin kysyä... Rohkeutta siihen vaaditaan, rohkeutta.

oi..tää on nätti...mut sori,mä en osaa auttaa sua...muute kyllä,mut musta ei oo mtn hyötyä tällasissa jutuissa..kyllä se sit sieltä tulee,ku oikei tahtoo..
kiitti muute kommentista...

 

Käyttäjän kaikki runot