Kaipaan sinua

Runoilija Love Girl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mä oon tällanen normi 16-Wee teini tyttö! Rakastan laulamista ja rakkausrunojen kirjoittamista! Pääsin myös yhen laulukilpailun semifinaaleihinn!! :)
 

Meidän erosta on mennyt jo viikko. Kaipaan sinua joka ilta aina enemmän ja enemmään.

Miksi hylkäsit minut? Miksi jätit minut yksin? On paljon kysymyksiä joihin et aio vastata.

Voi miksi, miksi sinä et halua olla enään kanssani? Kaipaan sinua todella, todella paljon.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot