Rohkaisu

Runoilija Love Girl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mä oon tällanen normi 16-Wee teini tyttö! Rakastan laulamista ja rakkausrunojen kirjoittamista! Pääsin myös yhen laulukilpailun semifinaaleihinn!! :)
 

Älä koskaan sano sanoja, joita muut sinulta haluavat. Älä koskaan sano sanoja, jotka eivät ole omiasi.

Älä tanssi muiden tahtiin, ellet itse määrää askelia. Älä nosta miekkaa toista vastaan, vain siksi, että se sinulle käteen annettiin.

Älä tee mitään pakoste, tee siksi, että haluat. Älä huuda, ellet halua, mutta huuda, jos sinulle huudetaan. Älä vaikene, ellet itse halua, älä vaikene jos muut eivät halua sinun puhuvan.

Nouse jaloillesi, kun on se hetki. Kyseenalaista auktoriteetit. Siksi, että se on sinusta oikein, älä siksi, että sitä sinulta odotetaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot