Kaipaus ja kyyneleet:

Runoilija Love Girl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mä oon tällanen normi 16-Wee teini tyttö! Rakastan laulamista ja rakkausrunojen kirjoittamista! Pääsin myös yhen laulukilpailun semifinaaleihinn!! :)
 

Kyyneleet virtaa poskilla, kukaan ei huomaa kuinka paljon sattuu. Olen vain yksin suruni kanssa.
Tahtoisin vain että olisi joku, joku joka rakastais, joku joka kuuntelis ja ymmärtäis.
Olit vierelläni vain hetken ja nyt kun oot poissa, mulla ei oo enää mitään.. Olen vain yksin kyynelteni kanssa.
Voi kumpa olisit luonani.. Kaipaan sinua niin paljon..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot