Sydän yksin kulkee läpi tuntemattoman.
Etsii omaa paikkaansa ikuisuuden keskellä.
Ikävän veripisaroita vuodattaa, kunnes rakkauden syke vaimenee ja katoaa lopullisesti...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Sydän yksin kulkee läpi tuntemattoman.
Etsii omaa paikkaansa ikuisuuden keskellä.
Ikävän veripisaroita vuodattaa, kunnes rakkauden syke vaimenee ja katoaa lopullisesti...