Nimetön

Runoilija Nekku69

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 11.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miksi rakastaa ihmistä joka ei rakasta sinua?
 

Rakastettiin toisiamme valtavasti... Tässä sitä ollaan taas yksin... miksi piti tulla ero? miksi kaikki tämä kipu,suru ja tuska.. Oisin halunnut olla vierelläsi hautaan asti!
Tahdoin jakaa kanssasi kaiken,tahdoin kanssasi onnellisen elämän,tahdoin kanssasi lapsia ja mennä naimisiin.. Minne se rakkauden tunne hävisi? Minulla ei ole enään ketään jota rakastaa... Kumpa voisin vielä sanoa sinulle että rakastan sinua ja tulen aina rakastamaan.

Selite: 
Rakastan sinua vielä!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot