Elämä onneton..

Runoilija Nekku69

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 11.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miksi rakastaa ihmistä joka ei rakasta sinua?
 

Iltaisin kyyneleet valuvat poskea pitkin miettiessä kuolemaa...
Löydänkö koskaan rakkautta?
Olenko ikuisesti yksin...
Onko minulla mitään hyvää syytä elää..
Sanoit minulle ''olet tärkein maailmassa en unohtaisi sinua koskaan''
En olisi koskaan halunnut sinulle pahaa mieltä..
Miksi teit sen?
Pidin sinusta aidosti..
Ketä voin nytten rakastaa...
Olenko aina onneton..
Tahdoin vain sinut ja yhteisen elämän...
En voisi enään miettiä mitään..
Elämän täytyy loppua...
Anteeks kaikki rakkaat ihmiset.. Tahdoin teille hyvää... Mutta minulla ei ole mitään syytä elää..

Selite: 
Elämä onneton...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot