Huhtikuu

Runoilija siiliseventyone

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 1.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

IT-duunari. Runoilee joskus...
 

Minä istun tässä
Sinä tiskaat astioita keittiö-tolulla
Takana toiminnantäyteinen päivä
Hengästyttävä pikku loma
En levännyt lainkaan

Olen onnellinen
Olen ollut onnellinen jo pitkään

Minulla on enemmän kuin kenelläkään
Oma salaisuus
Oma kummallinen ihme
Joka pitää meidät elossa

Selite: 
1.4.2012 :) muisto tästä päivästä
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkää tunnetta ja läheisyyttä.

Tervetuloa joukkoomme.

Herkkää tunnetta ja läheisyyttä.

Tervetuloa joukkoomme.

Ihanaa arjen romantiikkaa! Kivasti kerrot onnellisuudesta, kuinka se syntyy pienistä asioista. Runo saa hyvälle mielelle ja jättää myös miettimään ja arvuuttelemaan, mikä on se onnen salaisuus...

 

Käyttäjän kaikki runot