Ote päiväkirjasta

Runoilija Marimma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


hassutyttökahvinkeittäjäauringonpiristäjä - Portem

Suosikkeja, ystäväisiä:
Halikam
~~Ocean Soul~~
Wolver


Te niin paljon kaunista ja hyvää palautetta olette antaneet, ja aivan mahtavia runoja kirjoitatte, vaikka sitä en aina muista tai jaksa teille kertoa, mielentilastani riippuen.. *potee hieman huonoa omaatuntoa*...


Sinä Rakas Wolver olet niin paljon hymyjä, iloja ja onnen kyyneleitä elämääni tuonut että joskus minusta tuntuu jotta kaikista niistä minun tunteistani ja ajatuksistani sinuun saisi varmaan vähintäänkin yhden kirjan. Sinä olet tärkeä. Sitä unohtaa ei saa.. Rakastan sinua :) Kulunut lause, mutta vielä se merkitsee niin paljon.
 

Taas se olo tuli. Se kaipaus. Kaipaus koskettaa toista. Kaipaus koskettaa mennyttä. Tuntea lämpö. Tuntea hellyys. Kaivautua pieneen koloon. Kaivautua kainaloon. Matkata ajassa melkein 2 vuotta taaksepäin. Olla turvassa. On kesä. Aurinko paistaa. On kuuma. Maataan sängyllä. Katotaan telkkaria. Pidät musta kiinni. Hymyilen. Haet suklaa tuutit alakerrasta. Pudotan suklaata paidalle. Kiroan. Naurat. Lupaat ostaa uuden paidan. Katsot hymyillen. Suutelet. Pehmeät huulet. Pitkä poika. Kurotan. Koukistat polvia. 20cm pituuseroa. Korkeus ero laskee. Katsot. Tulet lähemmäs. Otat syliin. Kosteat huulet. Kuivat huulet. Kohtaaminen. Rakkaus. Hellyys. Elämä.

Surullinen tyttö. Viimeinen yö. Viimeinen rakastelu. Viimeiset sanat. Viimeinen suudelma. Kotiin. Ilta. Yö. Ilta. Tekstiviesti. Itku. Hyvästi. Ikuisesti.

Päiviä. Kuukausia. Vuosi. Tunteja. Aikaa. Tekstiviesti. Ikävöit. Ikävöin. Yö. Itken. Aamu. Mietin. Kilpailen. Mietin. Tunnen. Ikävöin. Epäonnistun. Sekasortoinen mieliala. Ilta. Yö. Itken. Aamu. Kotiin.

Punainen maalaistalo. Yläkerta. Alakerta. Navetta. Ilta. Maitoauto. Aitta. Hökkeli. Parivuode. Hylly. Maljakko. Sireenit. Tuoksu. Läheisyys. Katseet. Lämpö. Linnunlaulu. Pusikko. Pissahätä. Auringonlasku. Tupakka. Sade. Kosteus. Tuoksu. Puhdas.

Shhh. Hiljaisuus. Linnunliverrys. Kaksi ihmistä. Lähekkäin. Hymyillen. Pää toisen rintaa vasten. Kädet toisen ympärillä. Nautinto. Katse. Hiljainen hengitys. Ainoa ääni.

Selite: 
Tiedättehän tunteen kun tuntuu olevan liikaa lauseita? Ajatuksissaan sitä kaiken haluaa tiivistää..
Kategoria: 
 

Kommentit

AIVAN MAHTAVA!

AIVAN MAHTAVA!

 

Käyttäjän kaikki runot