Ajattelitko?

Runoilija Marimma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


hassutyttökahvinkeittäjäauringonpiristäjä - Portem

Suosikkeja, ystäväisiä:
Halikam
~~Ocean Soul~~
Wolver


Te niin paljon kaunista ja hyvää palautetta olette antaneet, ja aivan mahtavia runoja kirjoitatte, vaikka sitä en aina muista tai jaksa teille kertoa, mielentilastani riippuen.. *potee hieman huonoa omaatuntoa*...


Sinä Rakas Wolver olet niin paljon hymyjä, iloja ja onnen kyyneleitä elämääni tuonut että joskus minusta tuntuu jotta kaikista niistä minun tunteistani ja ajatuksistani sinuun saisi varmaan vähintäänkin yhden kirjan. Sinä olet tärkeä. Sitä unohtaa ei saa.. Rakastan sinua :) Kulunut lause, mutta vielä se merkitsee niin paljon.
 

Jäin taas katselemaan kuviasi.

Mykistettynä vielä listallasi,
kaukana sisimmästäsi.

Ehkä tänne minut halusitkin,
pois kauas sinusta.

Hei poika,
minä kaipaan vielä..

Selite: 
joskus tuonne ii2:sen omalle sivulle kirjoitettu. Nyt vasta muistin ettei sitä vielä täällä ole ollutkaan koskaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot