Pikkusisko

Runoilija rivet

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2004
Viimeksi paikalla: 31.12.2015 14:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.7.1989

Vanhana vielä sua jumaloin. Ehkä oon outo, mut minkäs sille voi. Paitas pesen, silitän ja imuroin Kun olet minun.
 

Voi Luojani,
onhan meitä ateisteja

Kiedon hiuksia huuliltasi,
pidän ne poissa kuin pienet murheet
ja murheelliset sanat
pitkät ja haaleat
päivittäin katoavat

Vasenta puolta torin tietä
ja olemme taas kotona
Vasenta puolta,
se tuntuu oikealta

Annan käteni kylkeesi
kyynärpää kiinni toisessa ja kädet
kuin pienillä ravuilla
emmekä me voisi keittyä elävältä
kylmän nesteen kuplissa

Minä voin puhua sinulle tuntikausia
sanomatta lähes sanaakaan
Me harrastamme ääniaaltoja ja stereoita

Ääneti kaiuttimista kantautuvaa
niin pirullisen selkeää
tiedäthän
Suut samassa tahdissa

Niinkin vahva kuin sinä olet
ja minä ennemminkin pelkkä rautalanka,
nostan sinut selkääni ja sen taa
Kannan ulos kaupungista,
sen taa

Luojani,
onhan meitä ateisteja
but please do save us
even by this contradiction

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tavastasi kirjoittaa todella paljon. Mukavia sanankäänteitä, jotka eivät kyllä jätä lukijaa tylsistymään.
Hieno runo, kolahti.

Ihanan omaperäistä!

Kielikuvasi ovat rakkaus,
tosi nätti runo pikkusiskolle. <3

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
rivet Haaga 9.6.2015 0 Runo
rivet I dreamt 15.3.2015 3 Runo
rivet Huhtikuussa 13.12.2014 0 Runo
rivet Tämä on luotu 26.3.2014 1 Runo
rivet Nimetön 2.3.2014 0 Runo
rivet Vie minut Puolaan. 24.11.2013 4 Runo
rivet Parvekkeella. 26.11.2010 7 Runo
rivet 03:08 1.7.2010 8 Runo
rivet Seuraavana aamuna 15.6.2010 0 Runo
rivet Pikkusisko 22.7.2009 2 Runo