~ Syvälle ~

Runoilija Kaunis Mieli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ Rakkaus on kaikki ~
 

Tuulentyttönä luoksesi
puhallun.
Viereen,
rinnallesi.
Puhallan niskaasi
tutulta tuntuvaa.
Kiedon sinut lujaan
henkäykseeni.
Hellyydellä sekoitan
sisimpäsi.
Tuulen voimakkaana
henkenä.
Rakkauden ympäröimäksi.
Häviämättä koskaan.

Selite: 
Ajatukset lähtivät lentoon tuulen voimasta :)
Kategoria: 
 

Kommentit

tyylikkäästi yhdistät tuulen tähän tekstiin ja sen sisältöön. se luo tavallaan oman tarinansa, niinkuin tuuli yleensäkin.

Käytät hienosti vertauskuvia runoissasi.

"Tuulen voimakkaana hetkenä" osui, hieno. Ja kun yleensä tämän tyyliset runot ovat täynnä kliseitä, erottui tämä joukosta. Positiivisesti.
Tuli olo, että olisi itse joku "voikukan nukkapuhallin" ja liitelisi pitkin ja poikin tuulen kuljettamana. Ehkä se tuli tuosta "puhallun" sanasta, joka on muuten myös kovin osuva.

Pidin kyllä. Tästä runosta voi vain sanoa, että söpö. Tai suloinen. Tai hellyyttävä.

i h a n a. Kiitos. <3 Tämä menee pienen mietinnän jälkeen suosikiksi.

Kaunis runo

 

Käyttäjän kaikki runot