Rakasta aidosti

Runoilija Sprowdy

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sprowdy kirjoittaa... :D
 

Rakasta aidosti,
älä vaali muita, vaan ainoastaan minua.
Sillä sydämessäsi tiedät, että olen ainoastaan sinun.
Mikään ei meitä erota
Ei edes suurimmat myrskyt
tai jääkylmät tuulet.
Rakasta aidosti,
täydellä sydämellä,
aidolla rakkaudella,
suurella hellyydellä.

Selite: 
woo tosta tuli aika kiva runo ;)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot