Tähtisilmä, tuiskutukka

Runoilija Sprowdy

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sprowdy kirjoittaa... :D
 

Tähtisilmä,tuiskutukka
jalassa pieni villasukka.
Siskoni olet jalo,
perheen suuri valo.

Tähtisilmä,tuiskutukka
ethän sä nyt hukkaa sukka?
Kulje kanssani tuulet tuiskut,
äidiltä saat sä söpöt muiskut.

Kyllä sun kelpaa olla
kun turvas oot ullakolla.

Selite: 
siskolleni :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot