Tunne sen tuoma mielihyvä

Runoilija 37973cf7f2a7cbe42bdf7d760c50f21b

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2004
Viimeksi paikalla: 14.2.2019 16:21

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024
Facebook:

KIRJOITTELIN JOSKUS ENEMMÄNKIN, NYT PARIN VUODEN TAUON JÄLKEEN EHKÄ TAAS ENEMMÄNKIN.. ;)
  
Sähköpostilla minut saa kiinni, eli jos joku haluaa alkaa kirjoittamaan! =)  
 

Tunnen kun vedät olkaimeni alas.
Suutelet huuliani, hyväilet kaulaani.
Siirrät kätesi kättäni pitkin, huulesi siirtyvät kaulalleni.
Suutelet taas huuliani, nostat pääsi ja hymyilet ihanasti, aivan kuten rakastaisit minua.

Hyväilet rintojani. Minne kätesi on koskenut, huulesi seuraavat. Näykit rintojani, pidät kätesi reiteni päällä. Välillä huulesi koskevat huuliani, aivan kuten haluaisit minun uskovan että välität.

Koskettelet minua, riisut vaatteeni kokenein käsin. Hyväilet edelleen rintojani. Katsot silmiini ja sanot rakastavan minua. Otat kondomin esille ja painaudut minuun.

Aamulla herättyäni haluat minun lähtevän. Minä puen ja avaan ulko-oven. Käännyn vielä kerran katsomaan taakseni ja mietin itsekseni, tiesinhän minä sen jo ennen yötä, se tulisi olemaan vain seksiä.
Mutta miksi hänen oli pakko teeskennellä, antaen toivoa että se saattaisi olla jotain muutakin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot