Kaikki loppuu aikanaan

Runoilija sancha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luuletko oikeasti että minä
jatkan tätä leikkiä?

Kipu sisälläni viiltää niin lujaa
että sattuu edes ajatella sinua.

Osa minusta itkee perääsi,
mutta järki pitää jotenkin tunteet kasassa
käskien lopettaa ajoissa.

Vielä kun on jotain jäljellä minusta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella hienoa, että joku on päässyt ajoissa irti siitä mikä repii vahvankin sielun miljooniksi palasiksi.

upea runo

 

Käyttäjän kaikki runot