Ninnukka

Runoilija sancha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pieni metsäläinen.

Niin hento,
hyvä kun uskallan koskea.

Epätodellisuus.

Olet kuitenkin siinä,
etkä koskaan katoa.

Kiitollisuus sinusta,
ikuista rakkautta.

Selite: 
äiti
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot