T

Runoilija sancha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pesen sut musta pois.

Jälleen kerran.

Pettymys, viha, katkeruus.

Mikä meitä vetää yhteen,
intohimo vai rakkaus?

Helvettikään ei varmaan enää ole kaukana...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin vahva,hyvä runo!

 

Käyttäjän kaikki runot