V

Runoilija Eski

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2004
Viimeksi paikalla: 4.5.2020 15:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kasvoistani pirun vehreät pellot
Lihaksistani maailman heikkous
Nivelistäni ruosteet työhön
Olemuksestani ihmisen valheet
Suvustani hulluus maahan
Kertomuksistani sanat omat
Tiedoistani viisaammille
pohdittavaa tulevaa...

Ps. Jos pyrkii epäonnistumaan ja onnistuu, niin onko onnistunut?
 

Viitteet viimeisistä vitsauksista
vihantavat varjoissa vuosien.

Viimeisillä voimillani vaihdan
virtani vähäiseksi voitoksi.

Vauhdittomaksi vartijaksi
valomuurien välille.

    Virvatulten varmaksi viimeistelijäksi

Vaihtoajan vallitessa
vihmon vihaani villiä

Virvon vaurauteni valleihin
vaihtamatta varvastakaan

  varomattomuudelle

Selite: 
V
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot