T.V.

Runoilija Jidáye

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

naukhel xuat kampi'un vel'bol Usstan llaar satiir.
 

Tyhjiä sivuja
Tyhjää katsovia silmäpareja

Ajoit ulos uraltasi
Tieltä nuoren elämän

Vääryys paistaa läpi
Tuska liian suuri nieltäväksi

Hiljaa rakkaat kasvot piirtyvät ilmaan

Selite: 
R.I.P. T.V. 4.5.06 Liian suurta tuskaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä runo tuskaa täynnä. Kaunis silti.

Osaat kirjoittaa tuskasi ulos. Se on hyvä.
Voimia, hän on turvassa nyt...

kipua, yksinkertainen mutta moniutlotteinen. et ole kirjoitellut paljolti tämän jälkeen, sen ymmärtää. jaksamista sinulle.

 

Käyttäjän kaikki runot