Sinä sanot että minä olen pienenpieni

Runoilija TIITY

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2004
Viimeksi paikalla: 31.1.2016 15:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen ääripää ja joko tai ja ihanaisen rakastunut

rakastan suklaata kevättä valokuvia villasukkia varpaita pisamia värejä kissoja ruokaa ystäviä matkustelua lahjoja yllätyksiä koruja kirjoittamista musiikkia omaa kultaa
 

Lapaset jäi kotiin
sormia pistelee kylmyydessä liikaa

syksy ei ole tänään masentava

eikä vesilammikot
joihin kumisaappaat jalassa
hyppään
upota tänään pohjalle

villapaita on piikikäs
ja hymyilen salaa
kun musiikki on tänään niin kaunista

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot