Tänään on liian kaunis päivä itkemiseen

Runoilija TIITY

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2004
Viimeksi paikalla: 31.1.2016 15:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen ääripää ja joko tai ja ihanaisen rakastunut

rakastan suklaata kevättä valokuvia villasukkia varpaita pisamia värejä kissoja ruokaa ystäviä matkustelua lahjoja yllätyksiä koruja kirjoittamista musiikkia omaa kultaa
 

Minä kyyneleillä kastelen
sinun paitasi kulman

ahdistuksessa kahlaan
äkkisyvän reunalla


minun silmäni ovat tänään surulliset


ja auringon nauraessa
minä maailmaa itken

itken tätä päivää



sillä tänään en sinua ansaitse
vaikka aina sinua rakastan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot