rakastan,rakastan, rakastan

Runoilija Pirtsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämmönen runoja rakastava tyttö Kuopiosta. Rakkaus on sana ja tunne, jotka ovat lähellä sydäntäni. Rakkaus satuttaa, mutta se on myös ihanaa. Kaikille kavereilleni ja ystäville kiitokset, olette jaksaneet tukea ja auttaneet minua.
 

tummat silmät,
turvallinen syli,
poissa oot.

sä rakastat,
mä rakastan,
rakastavaisia,
ollaan.

Erossa ei halluttaisi olla,
ei haluaisi itkeä,
tunteet vain pinnassa on,
tahtois olla kanssasi.

ilman sinua,
en jaksaisi elää,
sulle pystyn sanoa,
mitä vain.
sinun kasvojesi edessä,
en itkeä voi.

en halua olla heikko,
haluan olla vahva.
sinun kanssasi,
tunnen eläväni,
turvassa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot