Sinä häviät.

Runoilija mirrinsane

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Luenko minä sinun päiväkirjaasi?
 

Sinun tulesi minun Herrani huoneessa,
polttaa minun muistoni, minun uskoani.

Sinun tulesi minun Herrani huoneessa,
tuhoaa Hänen töitään, Hänen rakkauttaan.

Sinun tulesi minun Herrani huoneessa,
ei pysty peittoamaan mitään,
mitä Hän on saanut aikaan.

Selite: 
Toistaiseksi tuntematon nuorimies poltti meidän kirkkomme varhain aamulla sunnuntaina 15.10. En pysty käsittämään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot