Kaipuuäänien kohtaaminen torilla

Runoilija Marinella

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 24.10.2004
Viimeksi paikalla: 2.1.2016 10:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I love you as certain dark things are to be loved, in secret, between the shadow and the soul.
Pablo Neruda
 

On taas avoin syli sulla, kulta.
Kun juoksit halaamaan
sekosin tunteesta
sekosin sileästä ihosta
mä sekosin taas.
Ajattelin, etten enää ikinä
pääse siitä pois. Ikinä!

Pimahdin, kun sain koskettaa sua.
Olit kovin levoton,
ja silmät kirkkaina
katselit mua
"Onko tämä totta?"

Ravistelit mua melko kauan
kunnes
"Kaikki mitä mä haluan
on me."

Selite: 
<3 anteeks oon niin onskana
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana runo,
'"Kaikki mitä mä haluan
on me."',
suloista ((:

 

Käyttäjän kaikki runot