Valkoinen rantani

Runoilija Marinella

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 24.10.2004
Viimeksi paikalla: 2.1.2016 10:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I love you as certain dark things are to be loved, in secret, between the shadow and the soul.
Pablo Neruda
 

Sideharsossani vapisen valkoista.
Tukka hehkui punaista silloin,
kun sisälläni tyhjyys
sai hymyn.

Jota en sano,
uinuu katseessa.
Merien myrskyt silmistäsi minuun
lyövät aallonharjat
kukkivalle rannalleni.
Tulehdun muistossa.

Nyt katson rantaani.
Kaadun sairauttani lumeen
ja valkoisessa
kiteytän elämäni puut
sinulle muistoksi.

Jota en sano,
valuu kyyneleestä.
Tyyny pääni alla
rauhoittaa kirvelyn ja pistokset.
Vihdoin saan taas hymyn.

Muisto makaa minussa.

Nyt et enää unohda, rakas.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo! Sanomattomia sanoja..kipeää,mutta järjettömän kaunista!

Jotenkin laittaa miettimään asioita. ihana runo! suosikkeihin menee !

Oih ei voi olla haikeampaa :o Mieletöntä tekstiä! Suosikki <3

 

Käyttäjän kaikki runot