puoli vuotta sitten

Runoilija tiitukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

saatoit minut asemalle
hammasta purren pidättelin itkua
junan saapuessa suutelit hätäisesti otsaani
"palaillaan" sanoit ääni väristen

sinuun katsomatta, mitään sanomatta hyppäsin vaunuun
kyynelten vieriessä poskilleni
sinä hetkenä sydämeni tiesi sen olevan ohi,
vaikkei jäähyväisiä vielä ääneen sanotukkaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hui, apua! Tämä on ihan, kuin meidän tarina.

Jäätävän kylmää tekstiä jäätävän kylmästä rakkaudesta.

 

Käyttäjän kaikki runot