kesäromanssi

Runoilija tiitukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tänä sateisena syysiltana

kuulen lokkien kirkunan
laineiden liplattavan
sinun lempeän äänesi

tunnen auringonsäteet kasvoillani
kesän lämmön ihollani
sinun hellän kosketuksesi

näen aamukasteen ruohikolla
tuulessa vienosti heiluvat heinänkorret
sinun lumoavan katseesi

muistoissani kuulen, tunnen ja näen kesän ja sinut
kaipaan kesää, kaipaan sinua, kaipaan meitä

tänä pimeänä syysiltana

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi kautta voi elää kesää uudelleen. Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot