Kalle

Runoilija Spedz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2004
Viimeksi paikalla: 6.1.2021 22:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.12.1985

* jokaisessa meissä asuu pieni kusipää, harvoissa todellinen paskiainen*
 

kun aamuisin kampaan kiharaista
pörröistä päätäsi
minut täyttää minttukaramellin tuoksuinen riemu.
oot niin mukava,
vielä unelta tuoksuva paketti.

pyjamassas pupujusseja.

kun puren omia jo kellertäviä hampaitani yhteen
itken samalla,
mikset sinäkin voisi jo saada niitä poskihampaitasi jumalauta!
saat äitees kiroomaan poika pieni!

joka päivä kuiskin lyhdynkantajia,
pitäkää ny tuosta paaperosta huoli.

jos en osaakaan itse?

se on niin kovin kovin pieni.
se on niin kovin kovin rakas.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Spedz Nimetön 9.11.2009 0 Runo
Spedz Kalle 27.9.2009 0 Runo
Spedz sinisipsajalka 4.4.2008 2 Runo
Spedz Nimetön 10.5.2007 1 Runo
Spedz raivauspöytäkirja 10.5.2007 0 Runo
Spedz pornopokeri 10.5.2007 1 Runo
Spedz kabaree 10.5.2007 2 Runo
Spedz lahtipenkki 10.5.2007 0 Runo
Spedz Nimetön 18.8.2006 3 Runo
Spedz blues 9.7.2006 2 Runo