pornopokeri

Runoilija Spedz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2004
Viimeksi paikalla: 6.1.2021 22:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.12.1985

* jokaisessa meissä asuu pieni kusipää, harvoissa todellinen paskiainen*
 

Pelaisit itse tätä peliä!

En koskaan saanut täyskättä.
Kädet täynnä vain tyhjää.
Huusin kellolta lisää aikaa,
vaikka peliaika loppuikin.

Tyhjässä omassa sellissäni hengitin vain kaktuksen piikkejä.
Kello jätätti enkä edes itkenyt.

Sataisi nyt edes

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

En tiedä mitä tämä itsellesi merkitsee, mutta minuun tämä vaikutti voimakkaasti.

Elän juuri aika kieroa hetkeä elämässäni, ja osin tälläisiä ajatuksia päässä liikkuu.

Viimeinen lause on sopivan, sanoisinko lempeä lopetus.

Pidinhän minä.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Spedz Nimetön 9.11.2009 0 Runo
Spedz Kalle 27.9.2009 0 Runo
Spedz sinisipsajalka 4.4.2008 2 Runo
Spedz Nimetön 10.5.2007 1 Runo
Spedz raivauspöytäkirja 10.5.2007 0 Runo
Spedz pornopokeri 10.5.2007 1 Runo
Spedz kabaree 10.5.2007 2 Runo
Spedz lahtipenkki 10.5.2007 0 Runo
Spedz Nimetön 18.8.2006 3 Runo
Spedz blues 9.7.2006 2 Runo