Vastarinnan kisälli

Runoilija Nirso koiperhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2004
Viimeksi paikalla: 22.5.2023 23:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.7.1990

Lauantaina minä kysyn:
miksi et katsoisi,
kun minä runoilla vuoraan seinäni,
kun näen sinut siinä vierelläni,
enkä tunne, rakkaudeltani muuta.


Sanothan minulle,
"kun sinä tanssit, minä katselen"

Jotta minulla olisi
edes hetkeksi jokin syy,
ajatella jotain muuta.
 

Tässä
tunnen olevani kaikki
maailman korallit,
kun olen naapurini kavioilla marssinut

Tässä
olen ja näen
ikkunalaudalla rastaiden hampaat,
kadulla muuttokuorman, lippunaan kätesi

Ja silti
sydämeni pitelee sanoja
näiden luuttomien kupolien alla,
jonne sormesi eivät tarpeeksi taipuneet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ja hän kätki sanat sydämeensä...Hieno on runosi.

Runo, joka vaikuttaa vahvasti meikäläiseen.
Kiitos!
Erittäin onnistunut kokonaisuus.

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

 

Käyttäjän kaikki runot