Yksi eroavaisuus liikaa

Runoilija Nirso koiperhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2004
Viimeksi paikalla: 22.5.2023 23:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.7.1990

Lauantaina minä kysyn:
miksi et katsoisi,
kun minä runoilla vuoraan seinäni,
kun näen sinut siinä vierelläni,
enkä tunne, rakkaudeltani muuta.


Sanothan minulle,
"kun sinä tanssit, minä katselen"

Jotta minulla olisi
edes hetkeksi jokin syy,
ajatella jotain muuta.
 

En voi muistella pahalla,
lupauksia jotka petit,
tai sanoja joita sanoit väärällä hetkellä

Olit osa elämääni,
se suurin palanen rintani alla

Ja vaikka,
en enää tunnekkaan sitä,
jonka ajattelin kestävän ikuisuuden,
olet palasesi ansainnut,
niillä hetkillä, joilla teit minut onnelliseksi

Olen pahoillani,
että ilahdun ajatuksesta,
ettemme enää jarruta toistemme elämää,
mutta unelmani on tarkoitettu toteutettaviksi,
eivät sivuun sysättäviksi,
aivan kuin ei sinunkaan

Toivon,
että ajan kanssa,
olet onnellisempi tästä,
onnetomana olemisen sijaan

Toivon,
että löydät sen ihmisen,
joka olisi minua sopivampi,
joka saisi avattua kaikki ne solmut sinussa

Kun minä en siihen kyennyt

Jatkammehan tästä,
nyt eri suuntiin,
helpottaaksemme elämää,
jonka haluamme itsellemme elää,

kun sinä huomenna menet ja viet muuttokuorman mukanasi.

Selite: 
02012010 - 10022013
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot